
Nem sommeraperitivo med små tarte tatin med cherrytomater og delikatesser fra Oliviers & Co.

Grillet salat med spidskål, asparges, ærter og pinjekerner - og en himmelsk krydderidressing

Surdejsflute med stracciatella, ærtekonfit, ricotta og soyamarinerede nektariner – nem og elegant sommertapas

Løgtærte med balsamico og oregano

Fudgy brownie med vaniljeis, olivenolie og salt

Kokosris med pak choi, krydrede linsedeller og frisk chili

Nem trifli med hindbær, vaniljecreme og brændt hvid chokolade

Galette med tomater, hytteost, soltørrede tomater og rosmarin

Cremet hummus med aubergine, blomkål og kikærter, salsa verde og fladbrød

Nem rabarbertrifli med crunch og vaniljecreme

Onepot nudelret med bagt aubergine, tofu, koriander og lime

Rabarbertærte med pistacie og frangipane

Rigatoni med proteinrig sauce verte og burrata

Fyldte fladbrød med feta, basilikum og artiskokker

Nem og cremet citron pasta

Marry me pasta med soltørrede tomater, basilikum og parmesan

Chiagrød med forskellig topping

Lemon posset med 4 ingredienser

Bürek med majs, ramsløg og feta
