
Nye kartofler, grillet halloumi og salat med tomater og jordbær

Chokolademousse med rabarbersirup og olivenolie

Græsk sommeranretning med tomatdeller, græsk salat, krydrede kartofler, tzatziki og sprøde kikærter

Misoglaseret spidskål med parmesan, mandler og sauce verte

Chokoladetærte med silkeblød chokoladeganache

Vegetariske gyros med græske deller, kartofler, grønt og tzatziki

Jordbærkage med basilikum, olivenolie og vaniljecreme

Cremet vodkapasta med linguine, tomatsalat og brød

Okonomiyaki med majs, spidskål, haydari og avocado

Lemon poppyseed pandekager med rabarberkompot, skyr og crunch

Nem sommeraperitivo med små tarte tatin med cherrytomater og delikatesser fra Oliviers & Co.

Grillet salat med spidskål, asparges, ærter og pinjekerner - og en himmelsk krydderidressing

Surdejsflute med stracciatella, ærtekonfit, ricotta og soyamarinerede nektariner – nem og elegant sommertapas

Løgtærte med balsamico og oregano

Fudgy brownie med vaniljeis, olivenolie og salt

Kokosris med pak choi, krydrede linsedeller og frisk chili

Nem trifli med hindbær, vaniljecreme og brændt hvid chokolade

Galette med tomater, hytteost, soltørrede tomater og rosmarin

Cremet hummus med aubergine, blomkål og kikærter, salsa verde og fladbrød
