Tarte tatin med skalotteløg og svampe
Glutenfri krydderkage med kikærter og kanelfrosting
Galette med svampe, timian og parmesan
Rigatoni med cremet græskarsauce, sprød palmekål og pinjekerner
Pocherede pærer i kirsebærvin med vaniljecreme og crumble
Galette med porre, balsamico, timian og parmesan
Gryderet med kikærter, sød kartoffel og harissa
Salat med gulerødder, ristede majs, kaki og hakkede mandler
Efterårssalat med bagte rodfrugter, kikærter, rucola, feta, figner og ingefærdressing
Bolsjebeder med bælgfrugter, feta og balsamico
Bagte auberginer og bælgfrugter i cremet, krydret sauce
Bagt feta med græskar, figner, hvide bønner og salvie
Matcha tiramisu
Små græskartærter med hummus, timian og feta
Cannellini bønner i miso-tomat sauce toppet med sprøde svampe og surdejs focaccia på siden
Glutenfri chokoladebrownie med pistacienødder
Frittata med stegte squash, parmesan, jalapenos og basilikum
Tærte med squash, aubergine og balsamico glace
Samosa med krydret fyld af majs, kikærter og kartofler