Galette med tomater, hytteost, soltørrede tomater og rosmarin
Cremet hummus med aubergine, blomkål og kikærter, salsa verde og fladbrød
Nem rabarbertrifli med crunch og vaniljecreme
Onepot nudelret med bagt aubergine, tofu, koriander og lime
Rabarbertærte med pistacie og frangipane
Rigatoni med proteinrig sauce verte og burrata
Fyldte fladbrød med feta, basilikum og artiskokker
Nem og cremet citron pasta
Marry me pasta med soltørrede tomater, basilikum og parmesan
Chiagrød med forskellig topping
Lemon posset med 4 ingredienser
Bürek med majs, ramsløg og feta
Citronkage med mascarpone, lemoncurd og blåbærkompot
Glutenfrie squashdeller med feta og dild
Tærte med ærter, artiskokker og ristede salte mandler
Påskeanretning med grønne asparges, butterbeancreme og focaccia
Pavlova med vaniljecreme og lemoncurd
Æggesandwich med soyamarineret æg
Sandwichplatte med æggesalat, kikærtetun og agurkesandwich