
Sprøde majsfritter i buddha bowl

Hasselback søde kartofler med sauce verte og ristede nødder

Filodejstærte med aubergine, sød kartoffel og feta

Auberginer med en bagt tomatcreme, ristede nødder og basilikum

Vegetariske gyoza - japanske dumplings med soya med sort hvidløg og mangoeddike

Fastelavnsboller med remonce, vanilje og citroncreme

Svampepasta med hvidløg, timian og parmesan

Fastelavnsboller uden tilsat sukker

Gnocchi alla Sorrentina

Foccacia med ragu

Bælgfrugt alla parmigiana

Cookies med chokolade

Sprøde arancinier med ragu sauce

Satayspyd med agurkesalat og peanutsauce

Glutenfri porretærte med parmesan

Vegetar bolognese med svampe og linser

Æggekage med tofu crumble og koriander

Tostadas med sprøde majs, svampe, parmesanost og koriander

Bagte gulerødder og butterbeans på bund af sauce verte
