Cremet vodkapasta med linguine, tomatsalat og brød
Okonomiyaki med majs, spidskål, haydari og avocado
Lemon poppyseed pandekager med rabarberkompot, skyr og crunch
Nem sommeraperitivo med små tarte tatin med cherrytomater og delikatesser fra Oliviers & Co.
Grillet salat med spidskål, asparges, ærter og pinjekerner - og en himmelsk krydderidressing
Surdejsflute med stracciatella, ærtekonfit, ricotta og soyamarinerede nektariner – nem og elegant sommertapas
Løgtærte med balsamico og oregano
Fudgy brownie med vaniljeis, olivenolie og salt
Kokosris med pak choi, krydrede linsedeller og frisk chili
Nem trifli med hindbær, vaniljecreme og brændt hvid chokolade
Galette med tomater, hytteost, soltørrede tomater og rosmarin
Cremet hummus med aubergine, blomkål og kikærter, salsa verde og fladbrød
Nem rabarbertrifli med crunch og vaniljecreme
Onepot nudelret med bagt aubergine, tofu, koriander og lime
Rabarbertærte med pistacie og frangipane
Rigatoni med proteinrig sauce verte og burrata
Fyldte fladbrød med feta, basilikum og artiskokker
Nem og cremet citron pasta
Marry me pasta med soltørrede tomater, basilikum og parmesan