
Butterdejstærte med græskar, hummus, salat og ristede kerner

Figenkage med rosmarin og balsamico

Baguette med rørt gedeost, rosmarin, rucola, balsamico glace og hvidløgsstegte svampe

Græskarsuppe med gulerødder, miso og sprøde croutoner

Kikærter i cremet tomatsovs med mozzarella og hasselnødder

Bagt græskar på bund af grøntsagscreme toppet med timian og dukkah

Baguettes med misomarinerede squash og aubergine, rucola, pesto og burrata

Salat med tomater, vindruer, grønne bønner, basilikumolie og ristede brødkrummer

Hjemmelavede ravioli med græskarfyld og smørstegte svampe

Upside down kage med nektarin, kokos og mascarponecreme

Bagte gulerødder med kikærter, balsamico glace, feta, basilikum og croutoner

Butterbeans stegt i miso-creme med tomater og basilikum

Hjemmelavet kimchi

Scarpaccia med aubergine, kartofler, rosmarin og parmesan

Melonsalat med fennikel, grape, ristede mandler, rucola og korianderdressing

Glutenfrie gulerodsdeller med halloumi, dild og persille

Kuku sabzi med aubergine, røde peberfrugter og krydderurter

Flettede brød med rosmarin og pisket hvidløgssmør med krydderurter

Bagte butterbeans med aubergine, squash og kapers
