Melonsalat med fennikel, grape, ristede mandler, rucola og korianderdressing
Glutenfrie gulerodsdeller med halloumi, dild og persille
Kuku sabzi med aubergine, røde peberfrugter og krydderurter
Flettede brød med rosmarin og pisket hvidløgssmør med krydderurter
Bagte butterbeans med aubergine, squash og kapers
Grillet hvidløgsfladbrød med pesto, rucola, tomater, burrata og limechili-honning
Spidskålssalat med avocado dressing, sprøde majs og pinjekerner
Vegetarisk ret med stegte squash, bønner, citron og parmesan
Små tærter med ricotta, tomater og basilikumolie
Scarpaccia med squash, løg, basilikum og parmesan
Mandelsmør med 1 ingrediens
Soft tacos med halloumi, avocado, koriander og mangochilidressing
Pavlova med vaniljecreme, blåbær og passionsfrugt
Salat med perlebyg, dadler, mynte, basilikum, pistacie, citron og feta
Rocky road med kammerjunker, riskiks og farvet drys
Bagt blomkål på bund af estragoncreme toppet med pistacienødder, citronskal og olivenolie
Grillede auberginer med yoghurtcreme, jordbær, chilier og mynte
Sundere kokoskugler med lime og hvid chokolade
Melanzane alla parmigiana