Rigatoni med proteinrig sauce verte og burrata
Fyldte fladbrød med feta, basilikum og artiskokker
Nem og cremet citron pasta
Marry me pasta med soltørrede tomater, basilikum og parmesan
Bürek med majs, ramsløg og feta
Glutenfrie squashdeller med feta og dild
Tærte med ærter, artiskokker og ristede salte mandler
Pinsa med stegte squash, artiskokker, ramsløgspesto, ricotta og ristede pinjekerner
Risotto med ærter, asparges, citronolie og balsamico
Farinata med bagt grønt og creme fraiche
Marry me butterbeans
Sprøde majsfritter i buddha bowl
Hasselback søde kartofler med sauce verte og ristede nødder
Filodejstærte med aubergine, sød kartoffel og feta
Auberginer med en bagt tomatcreme, ristede nødder og basilikum
Vegetariske gyoza - japanske dumplings med soya med sort hvidløg og mangoeddike
Svampepasta med hvidløg, timian og parmesan
Gnocchi alla Sorrentina
Bælgfrugt alla parmigiana