Vegetariske gyoza - japanske dumplings med soya med sort hvidløg og mangoeddike
Svampepasta med hvidløg, timian og parmesan
Gnocchi alla Sorrentina
Bælgfrugt alla parmigiana
Sprøde arancinier med ragu sauce
Satayspyd med agurkesalat og peanutsauce
Glutenfri porretærte med parmesan
Vegetar bolognese med svampe og linser
Æggekage med tofu crumble og koriander
Tostadas med sprøde majs, svampe, parmesanost og koriander
Bagte gulerødder og butterbeans på bund af sauce verte
Tikka masala med halloumi og blomkål
Gnocchi med butterbeans og grøn pestosauce
Auberginer, peberfrugter og kikærter bagt i rig tomatmarinade toppet med fetaost
Scarpaccia med parmesan, kartofler, halloumi og timian
Bagt nudelsalat med tofu, broccoli og en cremet kokossauce
Korean fried tofu sandwich
Fried tofu cæsar sandwich
Grøn gazpacho med rugbrødsknas, basilikum og olivenolie