Satayspyd med agurkesalat og peanutsauce
Glutenfri porretærte med parmesan
Vegetar bolognese med svampe og linser
Æggekage med tofu crumble og koriander
Tostadas med sprøde majs, svampe, parmesanost og koriander
Bagte gulerødder og butterbeans på bund af sauce verte
Tikka masala med halloumi og blomkål
Gnocchi med butterbeans og grøn pestosauce
Auberginer, peberfrugter og kikærter bagt i rig tomatmarinade toppet med fetaost
Scarpaccia med parmesan, kartofler, halloumi og timian
Bagt nudelsalat med tofu, broccoli og en cremet kokossauce
Korean fried tofu sandwich
Fried tofu cæsar sandwich
Grøn gazpacho med rugbrødsknas, basilikum og olivenolie
Squash pasta pesto med parmesan og pinjekerner
Svampetærter med trøffel-nøddepostej toppet med mandarinolie og balsamico
Hasselback butternut squash med feta-basilikumcreme og smørstegte hasselnødder med salvie og tranebær
Glutenfri pastasalat med bagt palmekål, sød kartoffel, feta, rucola og ristede kerner
Saftige svampedeller med hjemmelavet, røget mayo