
Glutenfri porretærte med parmesan

Vegetar bolognese med svampe og linser

Æggekage med tofu crumble og koriander

Tostadas med sprøde majs, svampe, parmesanost og koriander

Bagte gulerødder og butterbeans på bund af sauce verte

Tikka masala med halloumi og blomkål

Gnocchi med butterbeans og grøn pestosauce

Auberginer, peberfrugter og kikærter bagt i rig tomatmarinade toppet med fetaost

Scarpaccia med parmesan, kartofler, halloumi og timian

Bagt nudelsalat med tofu, broccoli og en cremet kokossauce

Korean fried tofu sandwich

Fried tofu cæsar sandwich

Grøn gazpacho med rugbrødsknas, basilikum og olivenolie

Squash pasta pesto med parmesan og pinjekerner

Svampetærter med trøffel-nøddepostej toppet med mandarinolie og balsamico

Hasselback butternut squash med feta-basilikumcreme og smørstegte hasselnødder med salvie og tranebær

Glutenfri pastasalat med bagt palmekål, sød kartoffel, feta, rucola og ristede kerner

Saftige svampedeller med hjemmelavet, røget mayo

Galette med bolsjebeder, hummus og timian
