Sprød tofu katsu med curry og agurkesalat
Pasta med palmekål, chili, hvidløg og parmesan
Figentærte med ricotta, balsamicoglace, timian og valnødder
Græskarrisotto med pinjekerner, salvie og parmesan
Butterdejstærte med græskar, hummus, salat og ristede kerner
Græskarsuppe med gulerødder, miso og sprøde croutoner
Kikærter i cremet tomatsovs med mozzarella og hasselnødder
Bagt græskar på bund af grøntsagscreme toppet med timian og dukkah
Hjemmelavede ravioli med græskarfyld og smørstegte svampe
Scarpaccia med aubergine, kartofler, rosmarin og parmesan
Kuku sabzi med aubergine, røde peberfrugter og krydderurter
Bagte butterbeans med aubergine, squash og kapers
Grillet hvidløgsfladbrød med pesto, rucola, tomater, burrata og limechili-honning
Vegetarisk ret med stegte squash, bønner, citron og parmesan
Små tærter med ricotta, tomater og basilikumolie
Scarpaccia med squash, løg, basilikum og parmesan
Bagt blomkål på bund af estragoncreme toppet med pistacienødder, citronskal og olivenolie
Grillede auberginer med yoghurtcreme, jordbær, chilier og mynte
Melanzane alla parmigiana