
Pasta med palmekål, chili, hvidløg og parmesan

Figentærte med ricotta, balsamicoglace, timian og valnødder

Græskarrisotto med pinjekerner, salvie og parmesan

Butterdejstærte med græskar, hummus, salat og ristede kerner

Græskarsuppe med gulerødder, miso og sprøde croutoner

Kikærter i cremet tomatsovs med mozzarella og hasselnødder

Bagt græskar på bund af grøntsagscreme toppet med timian og dukkah

Hjemmelavede ravioli med græskarfyld og smørstegte svampe

Scarpaccia med aubergine, kartofler, rosmarin og parmesan

Kuku sabzi med aubergine, røde peberfrugter og krydderurter

Bagte butterbeans med aubergine, squash og kapers

Grillet hvidløgsfladbrød med pesto, rucola, tomater, burrata og limechili-honning

Vegetarisk ret med stegte squash, bønner, citron og parmesan

Små tærter med ricotta, tomater og basilikumolie

Scarpaccia med squash, løg, basilikum og parmesan

Bagt blomkål på bund af estragoncreme toppet med pistacienødder, citronskal og olivenolie

Grillede auberginer med yoghurtcreme, jordbær, chilier og mynte

Melanzane alla parmigiana

Quiche med ærter, stegte asparges og parmesan
