Sprøde græskarfritter med avocado & chilisovs
Mhm! Nyeste skud på stammen over yndlingsopskrifter er denne her opskrift på græskarfritter! De er sprøde, har massere af smag og så kan de dyppes i alle dine yndlingsdips! Lækkert!
Forberedelsestid: 10 min.
Tilberedningstid: 35 min.
I alt: 45 min. 
Nok til 4 personer som side
HVAD SKAL DU BRUGE:
FRITTER
- 450 g hokkaidogræskar 
- 1 dl hvedemel 
- 1 dl havremælk 
- 4 dl rasp / 4 dl havregryn / 4 dl solsikkefrø og sesamfrø 
- 0,5 dl olivenolie 
- Salt 
- Peber 
DIP
- 1 avocado 
- Saft af 1/2 lime 
- En lille håndfuld dild 
- Salt 
- Peber 
- Sød chilisovs 
HVORDAN LAVER DU DEM:
- Forvarm din ovn på 180 graders varmluft. 
- Skær græskaret ud i både af 0,5-1 cm. 
- Vend dem i olivenolie og salt, læg dem på en bageplade og bag dem i 15 min. 
- I en skål blander du mel og havremælk sammen. 
- I en anden skål blander du enten rasp, havregryn eller frø og kerner (your choice) sammen med 1 tsk salt og peber. 
- Når græskaret har bagt og er kølet en anelse af, skruer du ovnen op på 220 graders varmluft. 
- Derefter vender du bådene i mel/havremælk blandingen og derefter i dine rasp, havregryn eller frø og kerner. 
- Læg igen bådende på bagepladen, drys med en lille smule olie og bag dem så i 20 min. men vend dem halvvejs! 
- Lav i mellemtiden avocadodippen ved at blande avocado, limesaft, dild og salt og peber. 
- Spis fritterne med avocadodippen og chilisovsen - eller hvilken som helst dip du foretrækker! 
- Velbekomme! 
 
             
            