Auberginefritter med lime & honning
Jeg ved ikke hvad jeg skal sige…
De her panerede auberginer med lime og honning smager så ubeskrivelig godt! Det sprøde, det søde og det syrligt friske åååhhh. De er virkelig nemme at lave, så prøv dem så hurtigt som muligt og fortæl mig endelig hvad I synes!
30-35 min. inkl. bagetid
Nok til 4 pers. som side
HVAD SKAL DU BRUGE:
- 2 auberginer 
- 2 æg 
- 4 dl rasp 
- Rasp- eller solsikkeolie 
- Salt 
- Peber 
- 1/2-1 spsk honning 
- Skræl og saft af 1 lime 
- Frisk mynte 
HVORDAN LAVER DU DEM:
- Skær auberginerne ud i stave og bag dem i 15-20 min. ved 200 graders varmluft til de begynder at blive lidt bløde 
- Bland rasp sammen med lidt limeskal, salt og peber 
- Vend dem derefter i æg, så i raspblandingen og steg dem så i olie på en pande. 
- Når de panerede auberginer er færdige, smelter du honning og resten af limeskallen sammen i en gryde ved lav varme. 
- Når det er smeltet, hælder du det ud over auberginestavene. 
- Top af med frisk limesaft og frisk mynte. 
- Velbekomme!